Nu we 2016 zo langzamerhand afsluiten reflecteren op een bewegelijk jaar… en daar stop maar met bijzondere onzin. 2016 was raar, laten we het daar maar op houden.

Dat gezegt brengt het nieuwe jaar voor mij de nodige veranderingen. Vanaf 9 januari treed ik bij Saxion Academy of Computer Technology in dienst als Docent voor 3 dagen in de week. Dit is een bijzondere kans die ik met veel enthousiasme aangrijp. Voornamelijk zal ik les gaan geven in de technische vakken in software engineering.

De andere twee dagen blijf ik de klanten ondersteunen die ik heb opgebouwt. Om dit allemaal een beetje behapbaar te maken betekend dit eigenlijk dat ik geen nieuwe klanten meer aanneem. Op deze manier kan ik mijn bestaande klanten de juiste aandacht geven.

Wel ben ik van plan, onder voorbehoud, om de stripjes op deze site terug te laten komen. Waarschijnlijk met de nodige avonturen die ik beleef als Docent, met het plan deze 1 keer per week te doen. Dit gaat er natuulijk van uit dat ik mezelf hier de tijd voor geef en niet bedolven lig onder papierwerk. (ook is het plan voor een site update, maar tijd enzo)

Tot zover mijn grote nieuws voor het komende jaar, ik verwacht dat het een interessant jaar gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.