Hoewel het striptekenen een vermakelijke hobbie is, heeft het in de tijd dat ik het gedaan met serieuze plannen om er brood mee te verdienen tot dusver nog weinig opgelevert. Dat is ook waarom ik besloten heb om het striptekenen helemaal terug te schroeven naar een hobbie waar ik soms mee bezig ben en te concentreren op het ontwikkelwerk.

Daarbij wil ik een poging doen om toch met enige regelmaat deze blog te voorzien van een bericht. Eventueel met zaken waar ik mee bezig ben, of een mening over recente en nieuwe ontwikkelingen. Ook dit moet natuurlijk passen binnen de focus op programmeerwerk kwa tijd en planning. Maar er zijn bijvoorbeeld wel interessante projecten waar ik aan gewerkt heb of ervaringen die ik heb opgedaan die eventueel interessant kunnen zijn.

Vandaar dat ik ook het stripje heb verplaatst van de hoofdpagina. Het archief is in te zien vanaf het menu en zal daar ook blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.